Levering vindt dan plaats tussen 20 en 25 april. Bestellingen van de periode 25 april t/m 7 mei as. worden na 8 mei verzonden.
Olijfolie

Biologische Extra Vergine Olijfolie uit Kreta 5 liter in blik

Biologische Extra Vergine Olijfolie uit Kreta 5 liter in blik

Biologische Extra Vergine Olijfolie uit het gebied van Mylopotamos Kreta (Rethymno).
De verpakking is voorzien van een schenktuit. De roestvrije blik garandeert de kwaliteit van de olijfolie ook na het openen van de verpakking.


€ 47,80

Beschikbaarheid: Leverbaar op voorbestelling.
Volgende bezorging: tussen 20 en 30 maart 2017

+ -
 

Over dit product

Details

De olijfolie komt uit het gebied van Mylopotamos Kreta (Rethymno).

Mooi groen van kleur met gele tinten en een zachte delicate smaak. Er komen voornamelijk geuren van artisjokken, amandelen en walnoten op je gehemelte. Al met al een prachtige olijfolie puur gemaakt zonder poespas. Eerlijke smaak uit een gebied dat ambachtelijke producten voortbrengt.

Deze verpakking is ideaal en voordelig voor iedereen die de olijfolie regelmatig gebruikt. De roestvrije blik garandeert de kwaliteit van de olijfolie ook na het openen van de verpakking.

OK Eco Gecertificeerd Extra Vergine Olijfolie
OK Gemaakt van biologisch gekweekte Koroneiki olijven

OK Afkomstig uit het gebied Mylopotamos in Kreta
OK Met de hand geoogst en verzorgd
OK Geproduceerd zonder chemische bereidingen en toevoegingen. Puur natuur.
OK Eerste koude persing, onder de 25 graden Celsius
OK Zuurgraad: maximaal 0,8
OK Uitstekend voor koud en warm gebruik, en al uw gerechten
OK Ook voor (roer)bakken, braden, frituren (lees meer erover)

Verpakt in de allerbeste verpakking voor olijfolie, een blik, waar de olijfolie alle licht en luchtdicht bewaard kan worden.

Kenmerken

Extra informatie

Producent Latzimas
Land van herkomst Griekenland
Certificering Biologisch

Wat is het "voorbestellen"?

Over GriekseOlie.nl

GriekseOlie.nl (ondedeel van Wijnkennis) is een bijzondere online kruidenier, gevestigd in Nederland sinds 2005. Op onze website kan men exclusieve en authentieke producten uit Griekenland voordelig kan inkopen. Exclusief én voordelig, is dat niet tegenstrijdig? Niet bij ons. GriekseOlie.nl zoekt door het hele land naar bijzondere mensen die authentieke en smaakvolle producten creëren. Gepassioneerde mensen bij wie traditie en oma's recepten de basis van authenticiteit vormt. Producenten die het culinaire erfgoed van Griekenland op een verantwoorde wijze voortzetten.

Werkwijze

De continue zoektocht beloont ons met mooie verse producten waar dit land aan zo rijk is. We presenteren onze vondsten via de website aan onze klanten en verzamelen de bestellingen gedurende de “voorbestel” periode van steeds 3 maanden. Aan het eind van iedere voorbestelperiode worden alle bestelde producten in Griekenland ingekocht en volgens een strakke en efficiënte werkwijze verzameld en ingepakt. De bestellingen komen in de daaropvolgende maand aan in Nederland en worden bezorgd bij U via onze samenwerkende koeriersdienst (thans DPD)

De voordelen

Ons unieke concept brengt voordeel voor alle drie schakels van deze ketting:

  • de consument koopt bijna direct in bij de maker van het product. En omdat de bestelling vooruit wordt betaald, is hij verzekerd van een betere prijs, want de risico's gaan omlaag. Bovendien krijgt de consument altijd de meest verse producten waar dat van belang is, bijvoorbeeld olijfolie van de allerlaatste oogst.

  • de producent heeft de kans om zijn/haar producten te exporteren tegen een eerlijke prijs zonder al te veel extra te investeren in het opbouwen van een exportnetwerk.

  • de importeur, GriekseOlie.nl verdient een eerlijke boterham zonder enorme kapitalen te moeten investeren in opslag, distributie en goederen. Wij verlagen zo de risico en verplaatsen een groot deel van het ontstane voordeel bij U, de consument.

Jaarschema voorbestellingen

U bestelt:

U ontvangt uw bestelling

Tussen 1 december en 28 februari

eind maart

Tussen 1 maart en 30 mei

eind juni

Tussen 1 juni en 31 augustus

eind september

1 september t/m 30 november

Voor de kerst