Welkom op de winkel van dé Griekenland Specialist!

Boek Olijfolie - De cultuur van de olijfboom

Boek Olijfolie - De cultuur van de olijfboom
Dit boek geeft een beknopt verslag van medische studies, en uitgebreide informatie over het gebruik van olijfolie. 130 recepten (van salades tot gekruide olieën, dipsausjes, peulvruchten, vlees- en visgerechten tot diverse zoete lekkernijen) vormen een volledige handleiding voor hen die de geheimen van de olijfolie willen leren kennen.
De auters zijn medeoprichters van de Greek Academy of Taste. Nikos Psilakis is tevens onderscheiden voor zijn werk door de Academie van Athene.
€ 12,90

Product informatie

Het gebruik van olijfolie in onze voeding heeft een positieve invloed op de gezondheid en de levensduur van de mens. Medische studies in Europa en de Verenigde Staten tonen aan dat dit natuurlijke product een wapen voor de gezondheid is. Het is de sleutel voor varieteit, een goede conditie van het hart en een gezond en langer leven. Dit boek geeft een beknopt verslag van medische studies, en uitgebreide informatie over het gebruik van olijfolie. 130 recepten (van salades tot gekruide olieën, dipsausjes, peulvruchten, vlees- en visgerechten tot diverse zoete lekkernijen) vormen een volledige handleiding voor hen die de geheimen van de olijfolie willen leren kennen. De auters zijn medeoprichters van de Greek Academy of Taste. Nikos Psilakis is tevens onderscheiden voor zijn werk door de Academie van Athene.