Over ons gewijzigd assortiment

Gewaardeerde klant,

Sinds 2011 biedt GriekseOlie.nl topkwaliteit olijfolie uit Griekenland voor de meest scherpe prijs. In de loop van deze jaren zijn we erin geslaagd om onze klanten steeds beter te bedienen zonder concessies te doen aan de prijs-kwaliteitsverhouding van onze olijfolie en overige delicatessen.

Wij zijn altijd op zoek gegaan naar de allerbeste producten, gemaakt door mensen met denkwijze welke aansloot op onze visie, met respect voor de natuur en de wil om iedere dag het beste te bieden.

We ontwikkelen ons voortdurend en dat betekent dat je bij een zoektocht naar iets beters afscheid moet nemen van een ouder product zodra een betere gevonden is. Dat is nu het geval met ons biologische olijfolie-assortiment en daarom stellen wij u graag voor aan ​onze​ ​nieuwe​ ​biologische​ ​olijfolie:​ ​Liokarpi.

Wij stellen u graag voor onze nieuwe biologische olijfolie: Liokarpi

Liokarpi betekent ‘Vrucht van de Zon’. In de heuvels van het zonovergoten Kreta groeien talloze olijfbomen, die hun prachtige vrucht, de olijf dragen. Zodra de olijven rijp zijn worden ze met de hand geplukt, de methode die voor de olijfboom de beste maar wel arbeidsintensieve methode is. Het garandeert bovendien dat uitsluitend de beste olijven tot olijfolie worden verwerkt en dát proef je.

Proef zelf de kwaliteit!

Al onze klanten ontvangen vóór 20 oktober een proef stick met onze nieuwe biologische olijfolie. Tot 30 oktober kan iedereen 15% voorbestelkorting krijgen voor de olijfolie van de nieuwe oogst. Lees hier meer over de kortingen en levertijden van de nieuwe oogst.

Over onze nieuwe leverancier

Liokarpi wordt gemaakt door ‘Protogerakis and Zonen’ uit Vori op Kreta. Wederom een Kretenzische olijfolie, want uit die streek komt dan ook een zeer hoge kwaliteit olijfolie. Het eiland loont zich uitstekend voor de olijventeelt. Zo ook de Liokarpi olijfolie, die zeer hoog staat aangeschreven en inmiddels diverse awards heeft gewonnen.

KretaBeter voor de natuur

Tevens sluit de filosofie van het bedrijf beter bij ons aan. Protogerakis doet er veel aan om het milieu zo min mogelijk te belasten, zo gaan de overblijfselen van de olijven na het persen (wat tegenwoordig middels een centrifuge gebeurt) terug als compost naar de olijventelers. Ook de blaadjes, die voor het persen al worden verwijderd, worden hergebruikt als veevoer.

Beter voor de mens

Ook ondersteunen Protogerakis & Zonen humanitaire hulporganisaties door middel van donaties, maar ook dichterbij ondersteunen ze mensen die hun hulp goed kunnen gebruiken door middel van het schenken van producten.

Protogerakis
Betere teelt

Michalis en Vagelis Protogerakis zijn 2 jonge olijfolie producenten die het 90 jaar oude bedrijf van hun opa en vader voortzetten. Hun denkwijze sluit beter bij ons. Het is een kleine producent die mee kan bewegen met ons. Belangrijk is tevens het feit dat onze biologische olijfolie gemaakt wordt van uitsluitend zelf geteelde olijven op de boomgaarden van de familie. Het centrale beheer van de teelt draag aan de betere controle van het eindproduct.

Positie

naast elkaar onder elkaar

24 per pagina

11 artikel(en)

Positie

naast elkaar onder elkaar

24 per pagina

11 artikel(en)