Onder de prijs van elk product ziet u of het op voorraad is. Zo ja, verzenden wij het product binnen 2 werkdagen naar u toe.
Is er geen voorraad voorhanden, dan kunt u een vooruitbestelling plaatsen. Levering vindt dan plaats, eind maart.
×

Theemelanges

Theemelanges

Na een lange zoektocht, bezoeken aan kwekers en vele proefsessies, hebben we eindelijk een reeks aan biologische theemelanges kunnen vinden die voldoen aan onze kwaliteitseisen: de theemelanges van Phytosofia. De drijvende kracht achter Phytosofia (wijsheid van de planten) is Thaleia, een gepassioneerde en vooruitstrevende architect uit het dorp Ammoudia in Serres, die sinds 2010 een biologische kruidenkwekerij heeft opgezet en daar theemelanges en andere mooie producten van maakt. De biologische teelt, de smaakvolle combinaties en de passie waarmee deze producten worden gemaakt, zijn de belangrijkste aspecten waar onze selectie op werd gebaseerd.

Alle melanges zijn biologisch gecertificeerd, komen in een beperkte oplage, steeds weer vers en altijd van het laatste oogst. De namen zijn ontleend van de rijke Oud Griekse mythologie en hebben steeds weer een verband met de kruiden of de eigenschappen ervan.

Ontdek ze zelf een verwen je eigen smaak met deze extra gezonde theemelanges!

Er komen geen producten overeen met de selectie.