Wegens vakantie kunnen alle bestellingen pas na 8 augustus worden verzonden. Het team van Griekseolie.nl wenst U een hele fijne zomervakantie toe!

Welkom op de winkel van dé Griekenland Specialist!

Kruiden

Kruiden

Onze kruidenselectie is zorgvuldig samengesteld en biedt absolute topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Ze worden handmatig geplukt en met zorg gedroogd en verpakt.

Waar mogelijk de kruiden zijn geplukt uit de rijke Griekse bergen op locaties zoals Olympus, Itea en Pangaion. Kruiden die we niet mogen plukken worden met zorg gecultiveerd bij de samenwerkende boeren op hooggelegen stukken grond waar geen besmetting en/of pesticiden zijn gebruikt.

De samenwerkende producenten werken op kleine schaal en hanteren strikt de voorschriften van Biologisch kweken. Ze zijn gecertificeerd en worden jaarlijks gecontroleerd door de verantwoordelijke instanties en certificeringsorganisaties, zoals BioHellas en BioTuv. Wij kunnen op verzoek de certificeringsdocumenten van de producenten aantonen aan iedere geinteresseerde.

Onze kruiden zijn geschikt zowel voor keukengebruik als voor het maken van theemengsels. Bij elk producct kunt u uitgebreid lezen wat de positieve effecten van elke kruid zijn. De naam zegt het al. Pure kruiden voor in de keuken. Maak je dagelijkse creaties rijker!

naast elkaar onder elkaar

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

naast elkaar onder elkaar

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)