Welkom op de winkel van dé Griekenland Specialist!

Oreganic voedingssupplement - softgels met biologische olijfolie en essentiële olie van oregano

Meer afbeeldingen

Oreganic voedingssupplement - softgels met biologische olijfolie en essentiële olie van oregano

Oreganic is een 100% natuurlijk product in softgel capsules welk geproduceerd wordt van pure essentiële olie van biologische oregano en biologische extra vierge olijfolie. Het is een voedingssupplement die dagelijks kan worden gebruikt voor het versterken van de natuurlijke weerstand.


Onze Olie van Oregano wordt ingewonnen door stoomdistillatie van oregano planten (Origanum Vulgare ssp. Hirtum) welke in het Griekse platteland biologisch worden gecultiveerd. Het bevat een groot aantal natuurlijke essentiële stoffen waaronder de belangrijkste Carvacrol en thymol zijn.

€ 14,90

Direct leverbaar: 8 stuk(s)

Bestel en verdien 15 bonuspunten! Deze 15 punten geven € 0,38 extra korting op je volgende bestelling!

OF

Product informatie

Werking

Carvacrol werkt effectief tegen microben en heeft sterke antivirale en antibacteriële kwaliteiten. Thymol bezit antiseptische eigenschappen. De wisselwerking van alle werkzame stoffen van oregano is aangetoond sterke antioxiderede eigenschappen te dragen. Het is een natuurlijk antiviraal middel dat vergelijkbare resultaten toont als penicilline, streptomycine en vancomycine.

De werking van oregano begint bij het vernietigen van de celmembraan. Hierdoor kan de virus niet resistent worden tegen dit middel. Daarom is het veilig om Oreganic als voedingssupplement voor langere tijd in te nemen zonder bijwerkingen en veranderingen in het immuunsysteem.

Toepassing

Wij raden u aan om Oreganic te gebruiken in periodes van verhoogde kans op (virus)infecties met lage temperaturen en hoge vochtigheid. Tevens is het raadzaam Oreganic te gebruiken indien men vaak zich bevindt in ruimtes of gebieden met verhoogde infectie risico (bijv. ziekenhuizen, zwembaden, stranden, gymzalen etc.)

Gebruik

De aanbevolen dagelijkse innamen is één (1) softgel per dag vóór het ontbijt of de lunch. In het geval van symptomen van infecties, maag- of darmklachten kunt u de dosering veilig verhogen tot 1 softgel per dagdeel, totaal 3 per dag.