Product informatie
Kalamata ligt in het zuiden van Peloponnesus en heeft een lange traditie met olijven en olijfolie. Onze Kalamata olijfolie is van de allerhoogste kwaliteit en wordt gemaakt door de Kozobolis familie. Een enthousiaste familiebedrijf met de juiste denkwijze waarbij het streven naar kwaliteit de basis vormt. De olijfolie is pure sap van de Koroneiki olijven van de eeste koude persing. Het is de olijfolie die de familie zelf uit de eigen olijfgaarden produceert en consumeert. Maar met enkele honderden eigen bomen kun je moeilijk al deze heerlijke sap zelf opeten!
De roestvrije blik van 5 liter garandeert de kwaliteit van de olijfolie ook na het openen van de verpakking.
Extra vergine olijfolie
Gemaakt van de Koroneiki olijven
Afkomstig uit het gebied Kalamata in Peloponnesus
Met de hand geoogst
Geproduceerd zonder chemische bereidingen en toevoegingen. Puur natuur.
Eerste koude persing, onder de 25 graden Celsius
Zuurgraad: maximaal 0,3
Uitstekend voor koud en warm gebruik, en al uw gerechten
Ook voor (roer)bakken, braden, frituren (lees meer erover)