GA NAAR KLANTENSERVICE - BEL ONS 06 2233 4235

Welkom op de winkel van dé Griekenland Specialist!

Miron ronde Oliefles voor op het aanrecht

Meer afbeeldingen

Miron ronde Oliefles voor op het aanrecht

MIRON VIOLET GLAS OLIEFLES 500 ML ROND MET METALEN KAP


Miron violet glas laat geen zichtbaar licht door en alleen gunstige UV-A en infraroodstralen door. Hierdoor is de inhoud optimaal beschermd. U schenkt er steeds bij uit de grotere fles of blik dat in de keukenkast het best bewaard kan blijven.Uw topkwaliteit olijfolie blijft dus goed beschermd op het aanrecht.
Een aanrader voor ieder huishouden. Tevens een prachtig cadeau!


Inhoud: 500ml

€ 6,40

Bestel en verdien 7 bonuspunten! Deze 7 punten geven € 0,18 extra korting op je volgende bestelling!

Product informatie

Miron violet glas laat geen zichtbaar licht door en alleen gunstige UV-A en infraroodstralen door. Hierdoor is de inhoud optimaal beschermd. U schenkt er steeds bij uit de grotere fles of blik dat in de keukenkast het best bewaard kan blijven.Uw topkwaliteit olijfolie blijft dus goed beschermd op het aanrecht. Met ingebouwde schenktuit. Een aanrader voor ieder huishouden. Tevens een prachtig cadeau!

Specificaties:
Hoogte: 282 ± 1,8 mm (kan 1,8 mm groter of kleiner zijn)
Diameter: 62,7 ± 1,3 mm
Inhoud: 500ml
Vorm: rond

Compleet met metalen kap met schenkopening en schroefdop. De fles zelf heeft geen schroefdraad, en kap bestaat uit 2 delen die in eerste instantie verzegeld zijn. Je klikt de kap op de fles en dan is hij verzegeld. Dit vereist wel wat kracht, de nokjes in de dop moeten over de nokjes op de flessenhals klikken.

Het bovenste deel van de kap is de schroefdop, die draai je open om de verzegeling te verbreken. De metalen kap met het schenkgedeelte blijft op de fles zitten. De opening in de kap is groot genoeg om de fles opnieuw te kunnen vullen, maar de kap kan niet meer verwijderd worden. De binnenvoering van de stevige dop is rood, als de verzegeling verbroken is wordt er een rood randje zichtbaar tussen de schroefdop en de rest van de kap.