GA NAAR KLANTENSERVICE - BEL ONS 06 2233 4235

Welkom op de winkel van dé Griekenland Specialist!

Natuurlijke zeep Phylakopi

Meer afbeeldingen

Natuurlijke zeep Phylakopi

Phylakopi-zeep is verrijkt met extra vergine olijfolie van uitstekende kwaliteit, maar ook met (essentiële) oliën uit o.a. amandelen, sinaasappel, grapefruit, rozemarijn, kokos en lavendel. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een heerlijke geur, maar ook voor een weldadig en verzorgend effect op de huid. De zeep is bovendien een ideale metgezel voor op reis vanwege de veelzijdige inzetbaarheid. Phylakopi-zeep is te gebruiken voor lichaam, gezicht en haar

€ 3,95

Bestel en verdien 4 bonuspunten! Deze 4 punten geven € 0,10 extra korting op je volgende bestelling!

Product informatie

Nieuw in ons assortiment: natuurlijke, handgemaakte zeep op basis van plantaardige oliën.

Griekseolie.nl heeft haar assortiment onlangs uitgebreid met een aangenaam geurende en huidverzorgende handzeep, die volledig uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De zeep is afkomstig uit Phylakopi, een prehistorische stadje gelegen aan de noordkust van het Griekse eiland Milos. Phylakopi geldt als een van de belangrijkste nederzettingen uit de bronstijd in de Egeïsche zee en heeft een rijke geschiedenis. 

Phylakopi-zeep is verrijkt met extra vergine olijfolie van uitstekende kwaliteit, maar ook met (essentiële) oliën uit o.a. amandelen, sinaasappel, grapefruit, rozemarijn, kokos en lavendel. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een heerlijke geur, maar ook voor een weldadig en verzorgend effect op de huid. De zeep is bovendien een ideale metgezel voor op reis vanwege de veelzijdige inzetbaarheid. Phylakopi-zeep is te gebruiken voor lichaam, gezicht en haar.

Phylakopi-zeep. Natuurlijke, handgemaakte zeep.

Vervaardigd volgens het koud proces-procédé.

Na gebruik droog houden.

Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Netto gewicht 100g / 3,5oz

Ingrediënten: Water (Aqua), Olea Europaea (olijf), fruitolie, sodium hydroxide, Cocos Nucifera (kokosnoot) Olie, Elaeis Guineensis (palm) olie, Ricinus Communis (castor) olie uit zaad, Prunus Amygdalus Dulcis (zoete amandel) olie, Simmondsia Chinensis (jojoba) olie uit zaad, Lavandula Angustifolia (lavendel) essentiële olie, Citrus Aurantium Dulcis (sinaasappel) essentiële olie uit de schil, essentiële olie uit rozemarijn, Citrus Paradisi (grapefruit) olie uit de schil, tocopherol (vitamine E).